Teknisk Innesäljare på Oilmek!

Bli en del av Oilmek – ett framgångföretag!

Vi på Oilmek leder den tekniska utvecklingen av hydraulsystem inom industrin, och vi söker efter en ny kollega till vårt sammansvetsade gäng – häng med på vår resa!

Efterfrågan på våra tjänster är hög, och vi är redo att utöka vårt team med en Teknisk Innesäljare. År 2023 omsatte vi 42 500 tkr och siktar på att växa med 20 % per år.

Som Teknisk Innesäljare hos oss kommer du att ta hand om förfrågningar från kunder, utesäljare, våra tekniker och serviceledare. En del av ditt arbete kommer att innebära att översätta och ersätta äldre produkter.

Vi erbjuder dig:

  • En stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, arbetstidsförkortning och vinstdelning

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning eller liknande arbete. Du kan också ha en bakgrund som servicetekniker. Du är en positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad person som gillar att kommunicera och skapa goda relationer. Du trivs med att arbeta självständigt men uppskattar även att samarbeta med kollegor, och du har ett starkt intresse för teknik.

På Oilmek har vi en stark gemenskap där vi stöttar varandra. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla vårt erbjudande till kunderna. Eftersom vi är ett företag i ständig förändring, utvecklas vi tillsammans med verksamheten.

Placering:
Heltid, Skövde

Låter detta som något för dig? Vänta inte – ansök redan idag!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Eric Verhaegh på 0500-77 19 52. Skicka ditt personliga brev och CV till jobb@oilmek.se.

Varmt välkommen till Oilmek!

Rekryteringen sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

För 13 år sedan levererade vi vårt första frekvensstyrda hydraulsystem, och sedan dess har vi arbetat med att utveckla tekniken som inte bara sparar energi utan också optimerar styrningen och processen. Våra kunders behov driver oss framåt, och vi har ständigt pågående utvecklingsuppdrag, förebyggande underhåll av hydraulsystem, serviceuppdrag och projektleveranser. Vi förser också industrin med reservdelar och komponenter.