Service- och projektsäljare på Oilmek!

Bli en del av Oilmek – ett framgångföretag!

Vi på Oilmek leder den tekniska utvecklingen av hydraulsystem inom industrin, och vi söker efter en ny kollega till vårt sammansvetsade gäng – häng med på vår resa!

Efterfrågan på våra tjänster är hög, och vi är redo att utöka vårt team med en Service- och projektsäljare. År 2023 omsatte vi 42 500 tkr och siktar på att växa med 20 % per år.

Som Service- och projektsäljare hos oss kommer du att ansvara för försäljningen av service- och projektuppdrag till industrin i Skaraborgsområdet. Dina uppdrag kan inkludera allt från mindre servicejobb till större projekt som slangjobb, rörarbeten, maskinrenoveringar och ombyggnationer.

Vi erbjuder dig:

  • En stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, arbetstidsförkortning och vinstdelning

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk kompetens och erfarenhet av försäljning mot industrin. Du är en god kommunikatör med ett eget driv som kan arbeta självständigt men som också trivs med att samarbeta med kollegor. Erfarenhet av hydraulik är meriterande. Du är tävlingsinriktad, kreativ, initiativrik och uthållig, med god affärsetik och ett starkt kundfokus.

På Oilmek har vi en stark gemenskap där vi stöttar varandra. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla vårt erbjudande till kunderna. Eftersom vi är ett företag i ständig förändring, utvecklas vi tillsammans med verksamheten.

Placering:
Heltid, Skövde

Låter detta som något för dig? Vänta inte – ansök redan idag!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Eric Verhaegh på 0500-77 19 52. Skicka ditt personliga brev och CV till jobb@oilmek.se.

Varmt välkommen till Oilmek!

Rekryteringen sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

För 13 år sedan levererade vi vårt första frekvensstyrda hydraulsystem, och sedan dess har vi arbetat med att utveckla tekniken som inte bara sparar energi utan också optimerar styrningen och processen. Våra kunders behov driver oss framåt, och vi har ständigt pågående utvecklingsuppdrag, förebyggande underhåll av hydraulsystem, serviceuppdrag och projektleveranser. Vi förser också industrin med reservdelar och komponenter.