Servicetekniker Skövde

För 13 år sedan levererade vi vårt första frekvensstyrda hydraulsystem. Där började resan med att utveckla tekniken som skapar ett helt nytt sätt att spara energi samt optimera styrningen/processen. Vi har ständigt pågående utvecklingsuppdrag hos våra kunder.

Efterfrågan på våra service och projektleveranser är hög och vi satsar nu på ytterligande en servicetekniker.

Vår ambition är att bli proffsigare på projektleveranser. Projekten ligger vanligtvis mellan 100 tkr och 1 500 tkr och står för 25-30 % av omsättningen. 2023 landade omsättningen på 42 500 tkr. Vår målsättning är att öka med 20 % per år.

Arbeta som servicetekniker på Oilmek! 

Tjänsten som servicetekniker innebär du kommer jobba som montör och mekaniker både i verkstad och ute på fält, exempelvis med rördragning, slangbyte, pump- och cylinderrenoveringar samt byggnation av hydraulaggregat. När du behärskar schemaläsning kommer du även åka på mer eller mindre akuta felsökningsuppdrag. 

Du kommer börja jobba parallellt med våra tekniker tills du blir självgående. Du utgår ifrån Skövde och kunderna finns huvudsakligen inom en radie på 10 mil. 

Hos oss får du varierande arbetsdagar och utveckling! 

Som servicetekniker på Oilmek blir ingen dag den andra riktigt lik. Efter ett tids anställning tar vi fram en individuell utvecklingsplan, det är viktigt att du kan specialisera dig inom just de områden där du passar bäst.

Vem är du? 

Vi tänker oss att du har jobbat med underhåll inom industrin som service- eller underhållstekniker och att du nu vill anta nya utmaningar mot mer specialisering inom hydrauliken. En klar bonus är om du även har erfarenhet inom hydraulik. Du har ett stort tekniskt intresse. Du har ett trevligt bemötande och är bekväm i kommunikationen med kund.  

Vi erbjuder dig 

  • Introduktion med bra stöd från kollegor
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling 
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka 
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, arbetstidsförkortning och vinstdelning  

Oilmek – En utvecklande arbetsplats

Här på Oilmek har vi en fin gemenskap och stöttar varandra.

Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla vårt erbjudande till kunderna. Eftersom vi är ett företag i förändring utvecklas vi med företaget.

Vill du bli en del av Oilmek? Vi hoppas det! 

Anställningsform:                     Placering: 

Heltid, tillsvidare                            Skövde 

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personliga brev och CV till jobb@oilmek.se 

Rekryteringen sker löpande.