Inköpsansvarig logistiker till Oilmek i Skövde

Har du några års erfarenhet av rollen som inköpare och är sugen på en ny tjänst som ger dig goda möjligheter att utvecklas? Trivs du dessutom med en variationsrik arbetsdag där du har många kontakter? Vi behöver nu effektivisera vår inköpsfunktion och söker därför en driven inköpsansvarig logistiker, läs mer om denna möjlighet här nedan!

Ditt uppdrag i rollen
Som inköpare och logistiker kommer du att jobba självständigt och vara ansvarig för våra inköp. Din arbetsdag är varierande och i ditt uppdrag ingår det att bl a förhandla priser och villkor med våra leverantörer, utföra prisuppdateringar i systemet och göra nya lagerupplägg. Du kommer även stötta upp inom den administrativa delen inom logistik med sådant som behovsanalyser, leveransbevakning och inventering. Du ingår i vårt logistikteam med en av kollegorna på plats i Skövde och resterande två på distans i Uddevalla. Dina externa kontakter består främst av befintliga och nya leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i din roll som inköpsansvarig och logistiker behöver du ha några års erfarenhet av rollen som inköpare och god vana av att arbeta självständigt. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att jobba med upphandlingar. Har du dessutom utbildning inom inköp och/eller logistik ser vi positivt på detta.  

Som person är du driven, ansvarsfull och har god initiativförmåga, du levererar i tid och med god kvalitet. Du har även ett stort intresse för att knyta ihop bra avtal och att effektivisera. Resultat är något som triggar dig och du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt samt har god förmåga att se helheten. Du föredrar en öppen och rak kommunikation och trivs i en roll med många kontakter.

Vårt erbjudande
Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig:

  • En stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, arbetstidsförkortning och vinstdelning

På Oilmek har vi en fin gemenskap och stöttar varandra. Vi jobbar också ständigt med att förbättra och utveckla vårt erbjudande till kunderna. Eftersom vi är ett företag i förändring utvecklas vi med företaget.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Oilmek med Jefferson Wells. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Frössling på elin.frossling@jeffersonwells.se eller via 0500-38 14 37. 

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Oilmek

Oilmek – vi leder den tekniska utvecklingen av hydraulsystem inom industrin
För 13 år sedan levererade vi vårt första frekvensstyrda hydraulsystem. Där började resan med att utveckla tekniken som skapar ett helt nytt sätt att spara energi samt optimera styrningen/processen. Vi har ständigt pågående utvecklingsuppdrag hos våra kunder. Läs mer här.