TEKNIKÄLSKARE SOM VILL ANSVARA FÖR VÅR BUTIK? SE HIT!

Har du gedigen erfarenhet som exempelvis servicetekniker eller från en annan liknande roll? Vill du ha varierande arbetsdagar med regelbundna tider, härliga kollegor och en arbetsgivare i teknisk framkant? Perfekt! Då kan du vara vår nästa tekniska säljare.

HOS OSS FÅR DU VARIERANDE ARBETSDAGAR OCH UTVECKLAS INOM DITT INTRESSE!

Som teknisk säljare på Oilmek får du en bred och omväxlande tjänst, uppdelad i två delar. Den första delen, som också är din huvuduppgift, är ansvar för vår butik med allt vad det innebär:

  • Försäljning
  • Rådgivning kring olika tekniska lösningar
  • Slangtillverkning för kunder 

Den andra delen är att när du inte behövs i butiken, så agerar du tekniker och hoppar in där det behövs. Här kommer ditt intresse och dina kunskaper få styra lite mer exakt vad du arbetar med. Vi vill ta tillvara på allas kompetens och är övertygade om att arbetet blir bäst om man gör det man tycker är kul! Exempelvis kan detta innefatta:

  • Byta tätning i cylindrar
  • Emballering av färdiga jobb
  • Verkstadsjobb

Kort och gott – hos oss får du ett varierande arbete där du inte alltid vet vad varje ny dag ska komma att erbjuda!

OILMEK – EN TILLÅTANDE OCH UTVECKLANDE ARBETSPLATS

Här på Oilmek är vi ett relativt litet men glatt gäng som har riktigt kul tillsammans och arbetar hårt för att alla ska må bra och trivas på jobbet. Söndagsångest är inget för oss helt enkelt! På Oilmek strävar vi efter att ha en öppen och tillåtande miljö, där det inte finns några dumma frågor. Vi förväntar oss inte att någon ska kunna allt och lägger stor vikt vid att ställa upp för varandra! 

Vi är ett företag som ligger i teknisk framkant inom vår bransch, och där vill vi såklart fortsätta vara.  Därför ser vi till att våra medarbetare alltid är utbildade inom den senaste relevanta tekniken, och uppmuntrar dig att ta egna initiativ kring vidareutveckling! Det tror vi gynnar både medarbetarna och företaget.

“Jag har varit på Oilmek i några år nu, och kände mig välkommen sen dag ett! Det är en otroligt härlig och öppen stämning där alla blir inkluderade. Här ställer alla verkligen upp för varandra och hjälps åt för att nå våra gemensamma mål.” – Charlotte Johansson

ERFAREN, SERVICEINRIKTAD OCH SAMARBETSVILLIG – DEN VI SÖKER

Du som läser detta ser vi har gedigen teknisk arbetslivserfarenhet. Kanske är du eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, men vill ha ett arbete med fasta tider samtidigt som du fortfarande får behålla det tekniska och det sociala? Eller kanske har du tidigare arbetat som tekniksäljare? Om du dessutom har erfarenhet inom hydraulik, industri, eller underhåll av tunga fordon så kan du vara vår drömkandidat.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, flexibel och en riktig fena på att samarbeta med andra. Vi tror även att du, liksom vi, brinner för teknik och att hjälpa kunderna hitta de bästa tekniska lösningarna!

Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vänta i så fall inte – ansök redan idag.

Placering:

Uddevalla

Ansökan:

Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV till jobb@oilmek.se

Rekryteringen sker löpande, ansökningar hanteras efter hand som de kommer in.