Nu söker vi en servicetekniker ”hydraulik” för att förstärka vårt serviceteam i Uddevalla.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Som servicetekniker ”hydraulik” ingår bl.a. felsökning av hydrauliska system, ta fram (hydraul)tekniska lösningar, kontroll/renovering av pumpar, cylindrar, annan hydraulutrustning samt komponenter.

Arbetet utförs i vår verkstad i Uddevalla och ute hos våra kunder som befinner sig framförallt i Uddevalla med omnejd.

Din profil:
Vi söker dig som är en driven problemlösare och är serviceinriktad. Ett genuint tekniskt intresse och lätt att lära dig nya saker underlättar din roll som servicetekniker avsevärt. Du har kanske ett antal års praktisk erfarenhet av arbete som service-/underhållstekniker eller har en utbildning inom hydraulik eller industri teknisk program.

Då du är vår ambassadör gentemot våra kunder är det extra viktigt att du är social, ansvarstagande, och är en god och lyhörd kommunikatör med ett trevlig bemötande!

Att arbeta på Oilmek:
Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Tveka inte utan sök din nya utmaning på Oilmek!

Placering:Uddevalla

Ansökan:
Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV till jobb@oilmek.se

Rekryteringen sker löpande, ansökningar hanteras efter hand som de kommer in.