Serviceledare Skövde

Nu söker vi en serviceledare för att förstärka vårt serviceteam i Skövde.

Arbetsuppgifter:
Som serviceledare hos oss kommer du i huvudsak ta emot samt fördela, planera och administrera serviceuppdrag. Du kommer att vara serviceteknikernas coach i deras framgång och personliga utveckling.

Som spindeln i nätet tar du emot och delegerar inkomande jobb från kund till tekniker. Samtidigt som du är med och stärker flödet genom det ständigt pågående arbetet att förbättra våra service-/ projektrutiner.

Det är ett varierande arbete med mycket kundkontakt och växlande tempo. Huvudsakligen sker arbetet på kontoret och i verkstaden nära till hands åt tekniker, samt på telefon och mail med kund. Förberedning av jobb, kontroll på plats med kund och ansvarig tekniker kan förekomma.

Din profil:
Vi söker en driven, social och strukturerad person som gillar att ha många bollar i luften. Du tar ansvar och brinner för att utveckla dina medarbetare genom ett coachande ledarskap. Du är en serviceinriktad kommunikatör med stort kundfokus och tillsammans med ditt team når ni gemensamt uppsatta mål.

Du som söker den här tjänsten bör ha några års tidigare erfarenhet av industri-/ servicearbeten. Kanske har du själv varit service-/ underhållstekniker inom industri-, lantbruks-, skogs- eller entreprenadmaskiner i ett antal år.

Att arbeta på Oilmek:
Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B-körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Tveka inte utan sök ditt drömjobb på Oilmek!

Placering: Skövde

Ansökan:
Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV till jobb@oilmek.se

Sista ansökningsdag: 2020-01-31